Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól gondolom hogy ma màr nem...

Jól gondolom hogy ma màr nem akartak dolgozni a munkaügyi központban?

Figyelt kérdés
Bementem beregisztràltam eddig oké. Mondtam szeretnék tanfolyamra is jelentkezni. Àtküldtek a tanfolyamos irodàba oda nem kell sorszàm nagy nehezen adott tök hosszú jelentkezési lapot. Azt mondta itthon töltsem màr ki és majd visszavisszem. Jól gondolom ezek ma màr nem akartak dolgozni?? Nem akarok kukacoskodni de régen ez úgy volt hogy ott kitöltöttük közösen mert nagyon hosszú több oldalas. És ha ez megtörtént volna màr visszamenni se kéne. Hiba volt pénteki napon menni hozzàjuk.

2019. jún. 7. 15:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%

Jól.

Itt az epitkezesen is 2 kor abbahagytak a melot amikor minden nap eddig 5 ig dolgoztak.

2019. jún. 7. 15:17
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
A hosszu hetvege miatt
2019. jún. 7. 15:20
 3/26 anonim ***** válasza:
29%

Akkor kitöltöd otthon, hú de nagy probléma.

Egyébként te neg egyáltalán nem dolgozol, szóval kitelik az idődből gondolom.

2019. jún. 7. 15:22
 4/26 anonim ***** válasza:
22%
*meg
 5/26 A kérdező kommentje:
Igen. Pedig meddig tartott volna azt a szrt kitölteni?? Igaz sok de ök rutinosak ebben. Ha közösen csinàltuk volna nem sokàig tartott volna.
 6/26 A kérdező kommentje:
Hat ja kitöltöm és majd mehetek vissza vele. Nagyon jó. Attól hogy nincs munkàm attól még megérdemlem a segitséget én is. Meg attól nem érek én rà oda jàrkàlni.
2019. jún. 7. 15:24
 7/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem érsz rá? :D irigyellek.

Ezen az oldalon mindenki a semmi miatt panaszkodik.

2019. jún. 7. 15:25
 8/26 anonim ***** válasza:
42%
Főleg az irodisták szoktak hú de kifáradni a munkájukban!
2019. jún. 7. 15:26
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor se segítenek, ha hétfőn mész. Már más mentalitás dívik, mint régen.
2019. jún. 7. 15:41
 10/26 anonim ***** válasza:
12%
Látom fáj az igazság ha a pirosat nyomkodod. Biztos dolgozni sincs időd azért nem mész. Inkább élősködsz az adófizetők pénzén. Aztán másokat szidsz akik dolgoznak. Menj te is, aztán okoskodj. Na a nagy unalmadban további jó panaszkodást.
2019. jún. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!